• Tester og anbefalinger

    Tester og anbefalinger av vedovn og peis

Skandinavias største test av vedovn

forbrukerradet-taenkDanske Forbrukerrådet TÆNK har testet 589 vedovner og gitt 14 av disse sin anbefaling. Hver anbefalte vedovn er valgt fra ut forskjellige kategorier, og ut i fra litt forskjellige kriterier. I følge TÆNK er ikke nødvendigvis det endelige svaret på hvilken vedovn som er best, TÆNK poengterer at det er mange flere vedovner i testen med flotte miljømålinger.

Her finner du Forbrukerrådet TÆNKS anbefalinger

Red Dot Design Awards kårer beste vedovn

reddot-design-awardsRed Dot Design Awards er kanskje verdens største designkonkurranse. Hvert år kårer Red Dot beste design og nyvinning innenfor en lang rekke kategorier, deriblant beste vedovn. Norske Jøtul og Dovre har begge vunnet, Dovre med Dovre Sense 200 og Jøtul med Jøtul F 370.

Her finner er oversikten over Red Dot vinnerne de siste årene

«Product Design Award», «German Design Awars» og flere andre kårer beste vedovn

 

skantherm-designFlere aktører kårer vært år beste vedovn ut i fra forskjellige kriterier. Her har samlet en rekke av prisvinnende vedovner. Her er noen av de meste effektive vedovner, beste vedovner og ikke minst noen av de aller mest spennende vedovner du noensinne har sett!

 

Her finner du flere prisvinnende vedovner

Har du funnet din neste vedovn? La oss finne beste pris

han-solo-thumbsVedovn.net gir deg mulighet til å sammenligne priser fra både lokale og nasjonale leverandører. Prisen på en vedovn består av pris på selve vedovnen og pris på montering. Bruk skjemaet vårt og la leverandørene konkurrere om å få deg som kunde!

Comments are closed.